Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dh
dhrpretpakket - 07-04-2015 23:35:00
Voeding & Gezondheid

Apothekerskosten

[quote=tijger1 schreef op dinsdag 7 apr 2015, 19:11]@thomas46

eerlijk gezegd interesseert het me helemaal niet hoeveel de apotheker rekent.



u bent fraai! u positioneert zich dus nu boven de discussie, een discussie over een onderwerp dat u eigenlijk geen fluit interesseert, behalve het feit dat ik de jonge dames achter de balie bij de apotheek bestempeld als personeel dat niet overloopt van verstand van zaken en ervaring.

aan de felheid van uw reacties had ik toch wel iets anders verwacht.

maar goed, ook al maakt het u allemaal niets uit, dan nog wil ik aan het topic toevoegen dat het al een teken aan de wand is dat handelingskosten door de ene apotheker wordt uitgelegd als handelingskosten, door een ander wordt ~~ verklaard ~~ met "u heeft toch uitleg gehad? niet? dan moet u erom vragen!", en door weer een ander met de woorden "daarvoor moet u bij uw zorgverzekeraar zijn."

ze doen maar wat, maar wel ten bate van hun eigen portemonnee. als de overheid de zorgkosten omlaag wil brengen, zie ik hier een punt waar men winst kan behalen.

en wat betreft de barricade: dat kunt u wel onder elke forumbijdrage schrijven waarin men het niet eens is met de gang van zaken, nietwaar? mijn complimenten, veel lulliger kun je ze niet verzinnen.