Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 08-04-2015 12:13:32
Auto & Vervoer

Aankoop 2de hands auto heeft een groot gebrek.

het kan brandstof pomp en brandstofpomp sensor zijn.
ook sluiten we inwendig vervuiling niet uit. en hij heeft veder eventjes rond gekeken. daar hij hij ook wat puntjes ontdekt. dat er al meer onderdelen vervangen waren die dit probleem zouden kunnen veroorzaken. eigenlijk is de halve moter al vervangen
.

dat de halve motor vervangen is onzin ,dat is aan de buitenkant niet te zien . dat onderdelen zoals dynamo e.d. vervangen zijn is niet zo vreemd bij een auto van 14 jaar oud . dat de benzinepomp vervangen moet worden is ook niet vreemd en is geen groot gebrek te noemen . met een halve liter benzine( meer troep dan benzine ) in de tank rijden is slecht voor de pomp .een half jaar (boag?) garantie geven op een auto van 14 jaar oud is onzin en zeker voor die prijs ,zeker niet op delen die aan slijtage onderhevig zijn zoals een benzinepomp etc.