Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 08-04-2015 13:49:12
Auto & Vervoer

Aankoop 2de hands auto heeft een groot gebrek.

[quote=steven1l schreef op woensdag 8 apr 2015, 12:50][quote=1paul schreef op woensdag 8 apr 2015, 11:15]ook 50/50 niet op ingaan, wel op papier laten zetten en dan daarmee naar de rechter, als ie dat aanbied erkent ie al schuld namelijk, je hebt gewoon recht op een goed werkend product, klaar.

naar de kantonrechter mag en kan overigens zelf gedaan worden, hier kun je jezelf vertegenwoordigen, lees je dan wel goed in van te voren en zorg er dan voor dat je goed beslagen ten ijs komt, als een dealer 50/50 zegt kan de rekening zomaar wel eens heel hoog uitvallen zodat jij zelf alsnog het grootste deel betaald!!!

bedankt voor je tip.

realiseer je wel dat er kosten verbonden zijn aan het naar de rechtbank stappen, zijn deze kosten meer dan de opknapkosten, moet je je daarbij goed afvragen. heb je eventueel een rechtsbijstand verzekering?