Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pa0jaz - 08-04-2015 14:17:19
Geldzaken & Recht

Inhouden klein pensioen - afkoop

Tijger 1,
ik heb begrepen dat er veel gedupeerden zijn althans dat zegt de svb zelf in haar uitlatingen.
mijn bezwaar is eigenlijk nog steeds niet volgens de normen behandeld, zoekgeraakte brieven en zo, leugens verspreiden, maar maakt de svb zelf de wetten, of doet de tweede kamer dat! ik heb nog 5 weken de tijd om bezwaar (of beroep) te maken.
in juni 2014 hebben ze mij al geadviseerd om bezwaar te maken en dat wijzen ze nu af omdat er volgens hen geen nieuwe feiten en omstandigheden zijn. maak maar weer bezwaar is hun advies.. het amadement verhij c.s. is mijn inziens duidelijk, maar kennelijk niet tot de hersens van de svb doorgedrongen. ik beroep mij op de wet gelijke behandeling. overigens is dit de vierde procedure die voor het grootste gedeelte gewonnen zijn, halsstarrigheid is een bekend verschijnsel bij de svb, maar de aanhouder wint.
ik heb een rechtsbijstandsverzekering, maar de svb wil alleen maar processen voeren (tijdsbesteding) en vastgeroest in hun stoelen. ik krijg wel steeds een rare smaak in mijn mond als zij spelen op emoties en starrigheden. ze kunnen de brief van jetta niet lezen........(kan een paard ook niet!)