Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 08-04-2015 19:38:43
Auto & Vervoer

Aankoop 2de hands auto heeft een groot gebrek.

[quote=zoekster schreef op woensdag 8 apr 2015, 18:56][quote=vr1944 schreef op woensdag 8 apr 2015, 18:17]de auto is 14 jaar oud dat is iets meer dan zes jaar. de meeste auto's van die leeftijd liggen al jaren op het kerkhof of rijden rond in een oostblokland .wat ts voor die paar honderd euro bij een rechter moet bereiken is mij een raadsel .haal een pompje bij de sloop dan ben je voor een paar tientjes klaar.



de auto uit het vonnis van mijn link was 13 jaar oud. heb je dat wel gelezen of loop je zomaar weer wat te tetteren?

overigens bij het winnen van een proces krijg je een proceskostenvergoeding, dat dekt niet de hele lading, maar wel een groot deel als je hulp zoekt bij een goedkope jurist. als je het op eigen houtje doet, dan haal je de kosten er zeker uit.

maar eerst moet er een briefwisseling op gang komen, zodra de dealer begrijpt dat dit menens is dan kan hij al bijdraaien. dan hoeft het misschien niet eens tot een rechtszaak te komen. als de vraagsteller een brief laat schrijven door een jurist kan het nog sterker werken.