Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 09-04-2015 12:29:14
Elektronica & TV

Kapotte tv

[quote=slobberbone schreef op woensdag 8 apr 2015, 20:23]

heel erg vreemd heb er 3 staan die matchlines tot de duurste variant en spelen allen nog uitstekend en oudste is bijna 17 jaar. ook die daarvoor waren erg goed van philips, beeld nog steeds prima en geluid is erg goed nog niet waargenomen uit een platte tv dat je de kopjes in de kast kan laten rinkelen :)

misschien moet je mijn stuk nog eens lezen. er staat letterliijk in dat dit vroeger inderdaad het geval was en nu niet meer kan.

crt's waren na al die tijd redelijk uitontwikkeld.de technologie stond stil, dus is het geoorloofd een duurder model te kopen dat lang meegaat.
crt's zijn ook nog best goed eigenlijk. de resolutie (scherpte) is dan wel giga laag, maar de kleurweergave, responstijd en contrast zijn uitmuntend. zelfs in de hele goedkope crt's, kan dit beter zijn dan bij een dure lcd.

zelf zou ik nu niet meer tegen een resulutie zo laag als van een crt aan willen kijken maar dat moet je zelf weten. daarnaast zijn de grootte en energieverbruik en rontgenstraling die er uit komt, ook minpunten voor mij.
dat laatste is zeker bij crt computer monitoren een probleem, aangezien je daar met je neus recht bovenop zit.

en dat het geluid niet zo goed is is niet zo vreemd. in een platte tv past immers geen grote subwoofer met klankkast. het is bij 100% van de flatscreen tv's aan te raden om er een los geluidsset bij te kopen voor de film's enzo. of hem op je radio/versterker/ aansluiten. de ingebouwde speakers zijn eerder voor het nieuws.