Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 09-04-2015 13:04:19
Elektronica & TV

Kapotte tv

In 2008 keek het gros van nederland nog naar een beeldbuis tv want lcd tv's waren schreeuwend duur en verre van uitontwikkeld. voor 1500 euro kocht je een lcd tv met alle kinderziektes die erbij hoorden want de techniek werd aan de hand van die garantiegevallen door de fabrikanten verbetert, de consument was zeg maar de dupe van de ontwikkelingsfase van de lcd techniek. het toestel van vraagsteller heeft het met een nieuw scherm dik 6 jaar vol gehouden en qua techniek en optie's volledig afgeschreven wat waarde betreft.
ik zou van vraagsteller toch iets willen weten want een scherm gaat niet zo gauw kapot, vaak is het de ccfl verlichting achter het scherm, schijn eens met een zaklantaarn schuin op het scherm als er dan iets van beeld zichtbaar wordt is het toestel nog te herstellen want de transformatoren die de ccfl buizen aansturen zijn makkelijk te vervangen.