Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pa0jaz - 09-04-2015 13:27:17
Geldzaken & Recht

Inhouden klein pensioen - afkoop

Tijger 1,
mijn mening,
u reageert niet op de problemen en u geeft alleen maar commentaar, dat is uw goed recht, maar ik zoek lotgenoten in de zelfde situatie om samen concreet iets te doen tegen deze misstand.
bent u wel op de werkelijke hoogte van deze problemen (het niet goed uitvoeren van veranderde (spel-) regels? de mensen aan de telefoon bij de svb zijn niet of nauwelijks geinformeerd en bekend met hun eigen problemen, als je ze belt, waarom ze zelf steeds vragen, kruipen ze in hun schulp of reageren brutaal op inhoudelijk vastgestelde feiten. ik ken de svb al jaren en heb na onnodige langdurige procedures, er steeds uitgehaald van hetgeen ik wenste. ook nu weer, goede argumenten worden steeds ontweken en duscussies aangaan met woord en wederwoord kent de svb niet, dan zetten ze gewoon een ander op de stoel. ik heb inmiddels met 52 verschillende medewerkers te maken gehad in 4 procedures sinds 2009 en dat spelletje speelt nu weer, ik heb al 5 verschillende mederwerkers aan de telefoon gehad. dat is echt efficient de klant op dood spoor houden en tegenspreken door onwetendheid.
ik kan niet tegen onrecht en dit soort praktijken en ik was blij dat ik na mijn pensioen van ze af was, maar helaas........................... een map vol inmiddels met deze zaak.
groeten, jaz