Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-04-2015 21:15:10
Geldzaken & Recht

Deurwaarder

Sield schreef op donderdag 9 apr 2015, 20:41:
ik vind dat ik erin ben getrapt. ze hadden een lokkertje van 7,95 voor een maand te proberen en hebben na twee weken mij tot full member gemaakt met de mededeling dat ik voor een jaar lid werd kosten 50 per maand.
quote uit de voorwaarden:

artikel 6. kosten / tarieven / abonnementen

6.1. er is geen vergoeding verschuldigd om de dienst als gast of geregistreerd lid te bezoeken en/of te gebruiken. echter, houdt u er rekening mee dat indien u de dienst als gast of geregistreerd lid bezoekt en/of gebruikt u slechts beperkt bepaalde functionaliteiten en/of gedeeltes van de site kan bezoeken en/of gebruiken. om van bepaalde andere functionaliteiten van de dienst te kunnen bezoeken en/of gebruik dient u als lid een abonnement te kopen en/of de vergoedingen daarvoor te betalen.

6.2. abonnementen. bepaalde functionaliteiten van de dienst kunnen alleen worden bezocht en/of gebruikt indien een u zich aanmeldt voor een abonnement tegen een periodieke vergoeding. het aanschaffen van een abonnement gebeurt via de pagina "activeer uw lidmaatschap" waarop u expliciet aangeeft akkoord te gaan met aanvaarding van het abonnement en de bijbehorende kosten. abonnementen worden rechtsgeldig bevestigd door middel van een digitale machtiging, welke via ideal (nederland) of mr cash (belgië) wordt bevestigd. de lengte van abonnementsperiode is minimaal 12 maanden (1 kalenderjaar) en de standaard maandelijkse contributie bedraagt per 1.10.2014 €49,95 euro per maand, exclusief eventuele geldende (tijdelijke) kortingen. gelieve er rekening mee te houden dat uw abonnement automatisch wordt verlengd wanneer u een abonnement afsluit. fuckbuddy.nl werkt in geen enkel geval met proefabonnementen en/of eenmalige aankopen. na afloop van de minimale abonnementsperiode wordt het abonnement telkens met 1 kalendermaand verlengd tot wederopzegging. fuckbuddy.nl hanteert conform de nederlandse wetgeving een bedenktijd/afkoelingsperiode van 14 dagen.


je moest ook nog expliciet een vinkje zetten bij: *ik ga akkoord met de (klik->) http://www.fuckbuddy.nl/#">gebruikersvoorwaarden.
die zou je dus gelezen moeten hebben.

ik denk dat je je door iets anders hebt laten leiden als door mogelijk aanwezig verstand.