Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hereistom
hereistom - 09-04-2015 21:44:15
Elektronica & TV

Kapotte tv

[quote=van leyden schreef op dinsdag 7 apr 2015, 16:16][quote=crewmember schreef op dinsdag 7 apr 2015, 16:04]6 jaar voor een tv is tegenwoordig best prima. eens in de 10 jaar een tv kopen kan bijna niet meer.

dat is de weggooi maatschappij van tegenwoordig. kostprijs en specs zijn belangrijker dan levensduur. telefoons, auto's tv's etc etc gaan allemaal steeds korter mee. maar je betaald er ook veel minder voor.

dit komt deels doordat de fabrikanten goedkopere componenten gebruiken om de aanvankelijke kostprijs laag te houden. en deels omdat de technologie in electronica zo snel gaat dat een nieuwe telefoon.tv/automotor binnen 3 jaar weer totaal achterhaald is.

de enige echte verliezer is het milieu.

het is al netjes dat sony na 3 jaar nog het scherm heeft vervangen.
ondertussen kan je voor de helft van de prijs waarschijnlijk een 3x betere kopen.





topantwoord.

als aanvulling kan nog vermeld worden dat fabrikanten dit als smoes gebruiken om de korte levensduur te verklaren
veel consumenten zouden zogenaamd altijd het nieuwste van het nieuwste willen hebben.

dat geloof ik niks van, maar zoals gezegd, fabrikanten moeten wel, de techniek wordt steeds goedkoper, wachten met een nieuw produkt (om wat voor reden dan ook) heeft geen zin>> je produkt is dan duur en "ouderwets".


ik vind dat ts wel gelijk heeft!
door de flut antwoorden hier, blijkt wel dat de meeste consumenten dit pikken en daarom reageren leveranciers en fabrikanten zo!
als je bijv. een tv van 500 euro of goedkoper koopt dan kun je niet klagen na 6 jaar, maar een tv van 1500 euro moet toch wel minstens 10 jaar of langer meegaan!