Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-04-2015 17:04:31
Geldzaken & Recht

Surceance van betaling miss etam

Reactie ron 530 : wel triest dat ze haar spijt aankoop wil afwentelen op het noodlijdende miss etam.
met alle respect maar waarom is het triest dat ik mijn spijt aankoop wil retouren ?
je kunt toch niet in de portemonnee van een ander kijken. ik denk dat er genoeg mensen zijn die iets retour brengen als ze hetzelfde produkt ergens goedkoper kunnen kopen. met afwentelen heeft het niets te maken,ik wist niets eens van een noodlijdende miss etam af.
reactie ron 530 :geheel off topic maar nu weet ik wel hoe winkels naar de filistijnen gaan.
het horloge koste normaal 14,95 euro,was nu een kassakoopje voor 10,00 euro en bij het kruidvat 5 euro en dan zit er nog een extra bandje bij. hoe kun je dit dan verklaren aan je klanten dat eenzelfde produkt 3x zo duur is ???
reactie tijger 1 :maar als ze dan de 11de failliet gaan, krijgt u ook niets terug.
volgens de site van miss etam krijgen de mensen hun bestellingen gewoon geleverd ook als ze failliet gaan. mocht het op een of andere manier niet lukken dan krijgen ze gewoon hun geld terug !!