Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-04-2015 19:34:45
Geldzaken & Recht

Surceance van betaling miss etam

Beste monieke1969,

helaas voor u, maar koop is koop.
de reden die aan u in de winkel gegeven is is natuurlijk flauwekul. men hoeft sowieso uw artikel niet terug te nemen omdat u het elders goedkoper kunt krijgen. wellicht heeft men het winkelpersoneel gevraagd om (in verband met de surseance) zeer terughoudend te zijn met het terugnemen van artikelen (en heeft de verkoopster dat zo aan u vertelt). de reden is dan gewoon dat men de regels strikter naleeft en de vroegere coulance minder wordt. heel begrijpelijk in mijn ogen. men probeert te redden wat er te redden valt.

als miss etam daadwerkelijk failliet gaat is het maar gissen wat er gaat gebeuren. het bericht 'de bewindvoerder staat er voor' is mooi maar niets waard uiteraard (ben bang dat de bewindvoerder het woord 'overmacht' ook kent). men kan ook niet anders schrijven, als men zou schrijven 'bij faillissement worden gedane bestellingen niet meer uitgeleverd' bestelt er niemand meer uiteraard. dan is het snel afgelopen, laten we hopen dat miss etam het red, al dan niet met een doorstart.