Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petrav2014 - 10-04-2015 21:46:43
Huishouden & Energie

Stoel waarvan rugleuning kraakt

[quote=user123 schreef op vrijdag 10 apr 2015, 21:41][quote=petrav2014 schreef op vrijdag 10 apr 2015, 21:18]deze stoel is van af het begin niet goed geweest, en ik denk eerlijk gezegd dat zij denken dat het niet zo ver zal komen, dan vergissen ze zich behoorlijk.



waarom dan de klacht nog niet ingediend ?

omdat ik ze helaas eerst een redelijke termijn moet geven om met een oplossing te komen.
heb ze anderhalve week geleden ingebreke gesteld met een termijn van 3 weken om de stoel te repareren of de toezegging dat ik een nieuwe krijg. zo niet ontbind ik de koop, en als ze daar niet in mee gaan dan kan ik de klacht in gaan dienen, maar ik moet ze eerst de kans geven.
die termijn loopt dus over anderhalve week af. nu is het wel zo dat nu ook op fb een klacht heb ingediend, dus openbaar, dat er opeens actie ondernomen word en dat ze contact gaan opnemen.