Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 11-04-2015 17:34:16
Computers & Telefonie

Pdf naar word

[quote=denotto schreef op zaterdag 11 apr 2015, 11:16]heb nogal wat pdf bestanden (van tekst) gedownload...wil ze omzetten naar word, zie een aantal gratis programma's op google...welke moet ik nu nemen.....?
lijkt dit je wat?

klik hier-> http://www.computeridee.nl/downloads/grafisch/free-pdf-to-word-converter-11/">computer-idee -> free pdf to word converter 1.1

quote:

er bestaan heel veel gratis programma's waarmee u zelf pdf'jes kunt maken. helaas bieden alleen de commerciële programma's ook de omgekeerde mogelijkheid; het converteren van pdf naar word. nou ja, boden, want nu is er free pdf to word converter 1.1. en wat voor een converter! stop er een pdf-document in en er rolt een keurig opgemaakt word-document uit. dat klinkt simpel, maar het behouden van de opmaak van het origineel is zeer lastig. dit programma levert echter, zelfs in complexe situaties, een knappe prestatie en doet het regelmatig beter dan sommige commerciële sofware.