Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2015 17:36:20
Computers & Telefonie

Filmspeler.nl onbetrouwbaar

Beste allemaal,

hier mijn ervaring tot nu toe met filmspeler.nl, vorige week zaterdag een x9 besteld direct betaald via ideal, afgelopen woensdag nog geen melding dat het apparaat verzonden zou zijn. woensdag geprobeerd te bellen maar er word niet opgenomen, mailtje gestuurd geen enkele reactie tlt ik dreigde actie te ondernemen ik kreeg direct een mail met track en trace code zodat ik het pakket kon 'volgen'. ik dacht mooi dan is hij er uiterlijk vrijdag, tot mijn verbazing werd het bezorgmoment steeds uitgesteld en staat nu inmiddels op dinsdag 14 april. ik gebeld naar postnl hoe dit kon, blijkt meneer jack de zending alleen maar te hebben aangemeld zonde een pakket af te geven.
ik voel me hierdoor al erg belazerd en heb vandaag een mail gestuurd dat nu het pakket toch niet is verzonden ik liever af zie van de bestelling, hopelijk reageert hij nu wel en krijg ik mijn geld terug.

mijn ervaring met filmspeler is slecht, gewoon geen enkele reactie op normale mails telefoon die niet word opgepakt en bovenal voelt het alsof ik aan het lijntje worde gehouden door de aanmelding zonder verzending. wat ook opvalt is dat hij wel reageert als iemand hier zijn verhaal doet.

gr

dannybr