Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 12-04-2015 10:34:45
Computers & Telefonie

Alarmmelding van google

Zo is het inderdaad wat duidelijker.

dat soort waarschuwingen zijn helaas (of gelukkig eigenlijk) ook niet altijd echt. het feit dat de waarschuwing over whatsapp gaat wat niet in gebruik is doet mij vermoeden dat dat hier het geval is. het is mogelijk "gewoon" een banner in de browser (op windows pc's zie je dat ook heel vaak, maar de markt van android telefoons is natuurlijk heel interessant nu), waarmee men gebruikers bang wil maken en zo verleiden bepaalde software aan te schaffen. het is dus heel goed mogelijk dat er niets aan de hand is, d.w.z. geen virus.

het blijft natuurlijk vreemd dat uw ww ergens gebruikt lijkt te zijn waar u zelf niet was, maar door het ww sterker te maken is dat waarschijnlijk wel opgelost. volgens mij is het mogelijk om ergens in de google account precies na te gaan waar en wanneer er is ingelogd. misschien maakt dat het e.e.a. wat duidelijker?