Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
es2323 - 12-04-2015 10:57:03
Geldzaken & Recht

Incasso na 7 jaar

@tijger of de vordering terecht is weer ik niet. toendertijd was ik minderjarig en was de factuur gericht aan mijn ouders, alleen zij kunnen zich helemaal geen openstaand bedrag herinneren.
@ron de verhuisservice is inderdaad eindig maar tot 2 jaar na verhuizing hebben mijn ouders wel is gevraagd of er post voor ons was. ze hebben natuurlijk ook bij alle instanties een adreswijziging doorgegeven.

waar het mij nou eigenlijk om gaat is dat de shuldeiser 7 jaar wacht en dan pas besluit om achter zijn geld aan te gaan.
ik wil de hoofdsom ook natuurlijk betalen maar de bijkomende rente en incassokosten niet. het is hun eigen schuld dat ze jaren hebben gewacht met het proberen innen van een rekening waarvan niemand in de familie wist dat die er was.