Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitawinter - 13-04-2015 13:54:37
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Hoi mandydanny,

wat ik gelijk gedaan heb is de automatische incasso blokkeren bij mijn bank.
zoals je kan hierboven kan lezen heb ik de helft betaald omdat ik mij zelf ook verantwoordelijk voelde, alleen na het lezen van het commentaar van zoekster zou ik nu niets betaald hebben.
ik zou nu bellen met het incasseringsbureau st derdengelden alektum met de mededeling: deze actievoorwaarden zijn niet rechtsgeldig. in het aanbod moet duidelijk staan dat u 3 pennen krijgt, waarvan ik er 2 retour moet sturen. als ik bovenaan blijft en ik klik op 'ja ik wil gratis proberen' dan kom ik die voorwaarden nooit tegen. dat ik moet aanklikken dat ik het eens bent met de actievoorwaarden nadat ik mijn naam en adres enz. hebt ingevuld is niet genoeg. (niet rechtsgeldig dus) dus ik betaal niet (en ik zou zelf nog steeds bereid zijn de 2 overgebleven pennen terug te sturen alhoewel dat ook niet verplicht is).

ik zou zelf waarschijnlijk ook zeggen dat ik in contact ben met kassa voor advies, en misschien zelfs zou zeggen dat ik bij juristen advies heb aangevraagd.

ik hoop dat je hier iets aan hebt.
toi, toi, toi.

anita