Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mandydanny - 13-04-2015 14:29:50
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Bedankt alvast voor de reacties maar ik weet nog steeds niet helemaal goed wat ik nu moet doen.

ik heb het bedrijf meerdere malen gebeld, ook gezegd dat ik hiermee niet akkoord ben gegaan en dat zo de voorwaarden niet rechts geldig zijn. wat mij dan word gezegd is dat ik door mijn verzendkosten te betalen akkoord ben gegaan met de vervolg verzending en dat ik binnen 14 dagen het pakket had kunnen terug sturen. ik heb daarna contact gehad met de rechtsbijstand verzekering die mij ook zei dat dit zaakje niet klopte, waarop ik nogmaals terug heb gebeld naar het bedrijf en het incasso bureau. ik kan met hun geen kant op , het enige wat ze aan de telefoon zeggen is jaa maar mevrouw u had 14 dagen de tijd op het terug te sturen.

zijn er hier die dit ook hebben meegemaakt en niet hebben betaald? ( en waar het wel afgehandeld is? )

want ik zag dat er bij sommige ook de kosten waren gehalveerd, ( dit heb ik dus ook geprobeerd.. waarop ze zei jaa mevrouw maar bij u gaat het om 2 dossier 1 van 79.99 en een van 91.62
nou toen wist ik niet hoe snel ik op moest hangen voor ik dingen zou zeggen die niet aardig zijn 8-). uit eindelijk is er nu 1 rekening in mindering gebracht en staat de rekening van 91.62 nog open.