Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 14-04-2015 10:49:56
Computers & Telefonie

Alarmmelding van google

Wat je in je browser ziet is scareware. dit is een "nep" waarschuwing van een bedrijf dat niet firefox is. ze proberen je dang bang te maken zodat je hun neppe software gaat kopen om het niet bestaande probleem te verhelpen.

deze waarschuwingen kunnen op 2 manieren gegeven worden.
1: via de standaard reclame banners op een site. dit soort berichten zie je vaak op de wat slectere sites. en zou je niet op tweakers of kassa moeten kunnen zien.
dit moet je gewoon negeren verder.

2:je browser is geinfecteerd met een browser hijacker. dit houd in dat er malware in je browser zit die je dit soort dingen laat zien. dit is te herkennen aan heel veel irritante reclame die op springt als je een site een tijdje gebruikt. ook op sites die normaal geen reclame hebben zoals deze site.
dit laatste kan je verhelpen door malwarebytes, adaware en spybot 2 te downloaden en deze allemaal te laten scannen.