Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeetwee - 16-04-2015 16:31:22
Auto & Vervoer

Prijsaanpassing ivm fietsplan?

Beste tijger1 en carola83,
dank voor jullie snelle reacties.
inderdaad precies dezelfde klacht!!! en ik dacht nog wel goed te hebben gezocht.. niet goed genoeg blijkbaar.
ik weet dat halfords failliet is gegaan en daarna is doorgestart met een aantal vestigingen. daarom wilde ik ze juist ook enigzins steunen door een fiets bij hun uitzoeken. maar ja, dat werd een tik op mn neus.

inmiddels is er in de afgelopen uren nadat ik dit heb geplaatst weer contact geweest en een update gekomen;
eerst kwam hij terug op een eerder aanbod van mij dat ik de helft van de kosten wilde betalen, maar daar zag ik nu vanaf, aangezien ik inmiddels met verschillende partijen heb gesproken en zij zeggen dat ik de lettertjes goed moet lezen. in deze lettertjes lees ik niets maar dan ook helemaal niets dat de consument de commissie moet betalen dan wel verplicht de catalogusprijs moet betalen. nu ben ik dan ook niet meer van plan om de helft van deze onverwachte commissie te betalen (hadtie zich dan maar eerder moeten bedenken, nu heb ik er zoveel tijd in gestopt om alles uit te zoeken).

ik heb vervolgens opnieuw medegedeeld dat ik de consumentenbond, het juridisch loket en fiscfree heb gesproken en allen zeggen dat ik niets hoef te betalen, dus dat ook niet meer van plan ben. verder medegedeeld dat ik ook kassa en radar over dit geschil heb ingelicht....

na een overleg met zijn baas werd ik een half uurtje later teruggebeld met de volgende mededeling;
ik mag nu de fiets komende maandag ophalen, zonder extra bijbetalingen (per hoge uitzondering).

begrijp me niet verkeerd, ik vind het ontzettend lullig dat halfords blijkbaar nu onder de inkoopsprijs moet verkopen, zeker na het faillissement. maar zowel ik als zij moeten zich aan de spelregels houden.

de fiets zelf afrekenen met mijn werkgever had ik in deze ook liever gehad. had een hoop gedoe gescheeld, en hoefde ik mij niet lullig te voelen tov halfords. maar ja, een werkgever kiest nu eenmaal om alles te regelen via fiscfree om het geregel rondom de belastingen ed uit handen te geven. en dat begrijp ik ook wel. eigenlijk vind ik dat zowel de werkgever als de winkel -samen- moeten opdraaien voor het voortbestaan van fiscfree, daar zij beiden belang hebben...

nog even duimen tot en met maandag middag. dan zal ik berichten of alles goed is gegaan.