Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 16-04-2015 18:48:01
Voeding & Gezondheid

Declaratie apotheek

[quote=ariekuij schreef op donderdag 16 apr 2015, 18:33]het twee na laatste bericht op dit forum dateert van 10-12-2014. mijn bericht dateert van 16-4-2015. dat is 4 (vier!!) maanden later. en dan reageert tijger1 binnen het uur. die deelnemer reageert altijd heel snel en bijna altijd ten gunste van de apothekersbranche. h/zij is bovendien anoniem en zonder profiel. dat is te verdacht om toevallig te zijn. aan een forum voor lobbyisten heb ik geen behoefte.
overigens zullen de apothekers iets meer moeten doen dan een formuliertje laten ondertekenen. maar voor een discussie daarover is dit forum dus ongeschikt.



u ziet het heel scherp , maar doe verder geen moeite bij deze tijger bereikt u niets , heeft de gehele dag niets anders te doen als alles beter te weten en anderen op hun foutjes te wijzen.