Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 17-04-2015 11:36:39
Computers & Telefonie

Ie laat niet alles zien

Hallo frans1943,

probeer eens of het resetten van ie de oplossing biedt:

sluit alle vensters van internet explorer die momenteel zijn geopend.
start internet explorer.

opmerking als u windows 8 gebruikt, start u internet explorer voor het bureaublad. het wijzigen van de instellingen heeft invloed op zowel internet explorer als internet explorer voor het bureaublad.
open het menu extra en tik of klik op internetopties. druk op alt als het menu extra niet wordt weergegeven.
tik of klik in het venster internetopties op het tabblad geavanceerd.
tik of klik op opnieuw instellen. als u windows internet explorer 6 gebruikt, klikt u op standaardinstellingen herstellen.
tik of klik in het dialoogvenster instellingen voor internet explorer opnieuw instellen op opnieuw instellen.

schakel het selectievakje persoonlijke instellingen verwijderen in als u ook uw browsegeschiedenis, zoekproviders, webversnellers, startpagina's, traceerbeveiliging en gegevens voor activex-filtering wilt verwijderen.
wanneer de standaardinstellingen van internet explorer zijn hersteld, tikt of klikt u op sluiten en vervolgens op ok.
sluit internet explorer af en start het programma opnieuw op.

opmerkingen:

als u alle zichtbare vensters hebt afgesloten maar er toch een foutbericht wordt weergegeven wanneer u de instellingen opnieuw probeert in te stellen, worden mogelijk programma's uitgevoerd die niet zichtbaar zijn. start windows opnieuw op, start internet explorer en probeer de instellingen nogmaals opnieuw in te stellen.
als u internet explorer niet kunt starten, kunt u het instellingenvenster ook openen door tegelijkertijd op de windows-toets en r te drukken, in het vak uitvoeren de tekst inetcpl.cpl te typen en vervolgens op enter te drukken. voer nadat het venster is geopend stap 4 tot en met 8 uit.
(bron:ms)

suc6