Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 17-04-2015 14:17:20
Computers & Telefonie

reclame op elke website ook op deze vraag en beantwoord

[quote=freya schreef op vrijdag 17 apr 2015, 13:01][quote=edrick3 schreef op vrijdag 17 apr 2015, 11:54]@eclipse,

mooi zo.
weer een probleem de wereld uit.
....
ik kan het toch niet nalaten hier even op te reageren....
ts scant zich elke week een slag in de rondte om die rotzooi kwijt te raken, jij voegt daar nog wat andere programma's aan toe en nu het 'lijkt' alsof dit even helpt, schrijf je:
"weer een probleem de wereld uit."
nou, dat dacht ik toch niet....

@eclipse
je zal toch echt eens wat minder van die duistere websites moeten bezoeken en/of software installeren die van duistere afkomst is, anders blijf je bezig met 'symptoombestrijding.'...

m.vr.gr. freya



@@ hee freya, :-) , het kwam van de week ineens,maandag had je nog op radar over dat bol.com andere bezoekers bekeken ook en dan kwam er een berg artikelen. bij mij begon het toen ik zo `n batterijoplader kocht voor de smartphone, wuzzon, daarna begon de ellende..en toch heb ik programma s die direct andere zooi blocken, maar wuzzon fietst overal doorheen. maar met abs is ook deze uitgefietst.. ik kom vaak op marktplaats, en dan bekijk ik het artikel via google zoeken, en dan kom je wel eens op pagina s waarvan er wel de naam van het artikel naar verwijst, maar totaal een andere pagina is vandaar dat ik vergelijkings site s e.d op een blocklist heb, verder gewoon facebook, route s naar frankrijk plannen, campings opzoeken, krant lezen, kassa schrijven :-) mijn oxxio, mijn nuon.. dergelijke site s. geen youporn oid. want dan vraag je om problemen. ook geen goksite s, goh ben best braaf he als ik teruglees :-) o en uiteraard ben ik lid van alle site s over computers, nieuwsbrieven e.d maar die rotzooien niet. voor mijn rust heb ik op de blocklist ook alles van yahoo geblockt, als het woordt maar in de site voorkomt wordt er gevraagt of ik het zeker weet, of krijg helemaal geen toestemming, .. blij je weer eens te horen :-) en hoop dat alles goed met je is groet han o p.s , zou het ook kunnen dat ik ineens van upcmail naar ziggomail ben gebonyourd ??