Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 18-04-2015 10:56:36
Huishouden & Energie

Help vogels wroeten mijn bloempotten overhoop!

Bekend fenomeen... de vogels zoeken gewoon insecten en wormpjes etc. omdat wij de enige mensen in de buurt zijn met een redelijk groene tuin, wat (korte) bomen en struiken en inderdaad veel potten met planten zijn wij regelmatig aan de beurt. koop gewoon een zak kleine keitjes met een doorsnede van 5 tot 8 cm bjj een tuincentrum of bouwmarkt. leg ze op de aarde en het staat nog decoratief ook en het houdt de aarde langer vochtig zodat je minder water hoeft te geven.
tip voor mensen met langharige honden (in de kennissenkring misschien).. hond goed kammen en de haren in een netje (zoals van de mandarijnen) in een boom hangen. heerlijk nestmateriaal voor de vogels.