Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mh
mhilkens - 18-04-2015 14:34:13
Garantie & Verzekeringen

Hoge ziekenhuisrekening

Dit is toch wel het failissment van het systeem dat verzekering heet. en de politici
hebben het verknald. je bent verzekerd, betaalt daar ook verplicht maandelijks aan, maar dan ben je opeens niet meer verzekerd. verzekering houdt tegenwoordig in dat als je omver wordt gereden door een auto en met spoed geopereerd in het nabijgelegen ziekenhuis, dan moet je de behandeling zelf betalen. je hebt niet om behandeling gevraagd, je kunt niet overleggen.
en sterker nog, ik kon eigenlijk niet overleggen, maar ik heb dat toch gedaan. alles toegezegd door de verzekering (vgz) maar uiteindelijk helemaal niets uitbetaald. toezegging komt van een onderbetaalde bij de helpdesk, niet uitbetalen komt van een onbereikbare afdeling. 18.000 euro, rekeningen ingediend bij de vgz en een truttebol bij de help-desk die geen beslissingen mag nemen en ook niks mag doorverwijzen.
zo slecht is het geworden in nld. de banken (grotendeels ook verzekeraars) moeten na de woekerpolis-affaires weer ergens anders hun dikbetaalde salarissen vandaan halen. inboeten doen ze niet. en de polletiek, die wordt aan het lijntje gehouden door de media. dit weekend gaat het kabinet misschien wel vallen over bed&brood?

en dan ga jij ts even meedelen dat die het allemaal anders had moeten doen?
die had rekening moeten houden met dat belachelijke beleid?
schaam u.