Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op6wieltjes
op6wieltjes - 18-04-2015 19:40:54
Computers & Telefonie

Alarmmelding van google

[quote=aurora1 schreef op zaterdag 18 apr 2015, 17:44]het is me niet helemaal duidelijk. u schrijft dat u gewoon de mails van gmail kunt ontvangen.
wanneer krijgt u dan de melding serverfout?
kunt u op uw pc gmail ontvangen en wel of niet inloggen op uw google account? u heeft onlangs uw wachtwoord veranderd, gebruikt u dan wel het juiste nieuwe wachtwoord?
lees ook eens https://support.google.com/mail/answer/32046?hl=nl&ref_topic=3394590">klik hier en dan ook onder een google account herstellen en daar eventueel ook nog aanklikken: pagina voor wachtwoordondersteuning.
in antwoord op uw vraag, mijn 'gmailpostadres' ontvangt de mail nu wel, maar de synchronisatie naar email lukt niet. op uw link naar google vind ik een wonderlijke melding, ik zou een identificatie in 2 stappen hebben ingesteld, terwijl ik 4 minuten na ontvangst van de mail dat de 2 stappen waren ingesteld een mail kreeg dat de 2 stappen waren uitgeschakeld. ik heb kort haar, maar zou er een knotje van krijgen onderhand. in het verleden kwam de mailpost eerst op email om een paar minuten later op gmail binnen te komen. trouwens degene die met mijn zwakke wachtwoord inlogde zat in de stad die google opgaf, ik heb de postcode gezien. een klant van liberty en nog wat en een chellomailadres, dat is volgens mij upc, waarvan ik ook klant ben.