Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 19-04-2015 01:05:35
Voeding & Gezondheid

Abonnement sportschool

[quote=diandra092 schreef op zaterdag 18 apr 2015, 17:17][quote=alfatrion schreef op zaterdag 18 apr 2015, 17:12][quote=boiler schreef op zaterdag 18 apr 2015, 17:00]het aangaan van een sportschoolabonnement voor twee jaar is niet raar. ontbinden is dus onmogelijk! waarom zou een telecomabbo van twee jaar wel acceptabel zijn en een ander niet? vertel eens hobbyjurist!

ontbinding impliceert dat de duur van twee jaar in tact blijft en het abonnement tussentijdse geannuleerd wordt. het opnemen van een duur twee twee jaar is in beginsel onredelijk bezwarend en wordt daarmee door de rechter ambtshalve met terugwerkende kracht vernietigd. dit betekent dat deze nooit onderdeel heeft uitgemaakt van de overeenkomst. dus is er een abonnement voor onbepaalde duur tot stand gekomen dat op ieder moment kan worden opgezegd. eikel!


zeg vriendelijke vriend, ga jij je frustraties eens even lekker ergns anders uiten. in de sportschool ofzo.
die 'vriend' had wel de bedoeling je te helpen van je contract af te komen.

als het je eigenlijk niet kan schelen dat je er tot december aan vast zit, waarom dan de vraag stellen? ga dan zelf ook lekker sporten in de sportschool (met of zonder alfatrion).