Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 19-04-2015 08:42:34
Auto & Vervoer

Criminele anwb terror

Anwb is wat dat betreft juist erg duidelijk. ze proberen hem ter plekke te maken , lukt dit niet wordt hij gesleept naar gewenst adres ( garage of huis)
in dit geval kon hij gemaakt worden maar weigerde u dat vanwegen de koste. anwb rijdt u naar een veilige plek, controleer de auto. beslist of hij wel of niet gemaakt kan worden. bij ja maakt hij het u kunt gaan. bij nee wordt hij gesleept. hij moet dit dit melden bij de meldkamer. als ze iedereen moeten slepen gaan de kosten nog verder omhoog.
u weigerd de reparatie maar dat wil niet zeggen dat ze u dan maar verplicht moeten slepen.

zelf super service gehad van de anwb. auto is nagekeken, deed niks meer. ja starte uiteindelijk maar werd onveilig verklaard. hij is naar mijn voordeur gesleept. omdat we al erg lang stonden en ondertussen onze taxi er was heeft deze man van de anwb alles afgehandeld en konden wij gaan. toen we savonds thuis kwamen stond de auto voor de deur en sleutels in de brievenbus. staat nu ondertussen op de stort ( kia uit 2008 met 105.000 op te teller zucht want kia is pas geen service)
betaal al 10 jaar en dit was de eerste keer dat we hem nodig hadden. aan de tel zij de vrouw van de anwb trouwens dat ze altijd ter plekke probeerde te maken en dat de man van de anwb daarna bepaald wat er aan de hand is en of hij wel of niet gemaakt kan worden.