Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 19-04-2015 13:57:31
Auto & Vervoer

Helpen

[quote=getty schreef op zondag 19 apr 2015, 13:30]ik vind het een mooi en lief aanbod. ik zou als ik u was contact met de redactie van kassa opnemen.


hoe mooi en lief een dergelijk aanbod ook overkomt, het lijkt mij meer een naïef, spontaan en in een opwelling ontstaan aanbod.
het is waarschijnlijk beter om zich afzijdig te houden bij dit soort financieel beklag als men geen diepere achtergronden weet over het ontstaan van de situatie waarin de mevrouw uit de uitzending zich bevind.
er zijn vele mogelijkheden, o.a. gebruik maken van allerlei toeslagen die er zijn, waarmee de betreffende mevrouw geholpen kan worden.
omdat het in een consumentenprogramma wordt gebruikt als voorbeeld voor de situatie waarin zich helaas vele nederlanders bevinden, hoeft deze specifieke situatie op zich nog niet echt schrijnend te zijn.