Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op6wieltjes
op6wieltjes - 19-04-2015 15:42:57
Computers & Telefonie

Alarmmelding van google

[quote=aurora1 schreef op zondag 19 apr 2015, 00:34]u had het eerst over problemen met gmail. nu blijkt dat u ook een ander mailprogramma kennelijk gebruikt en dat u nu daarmee nu problemen heeft. u bedoelt neem ik nu maar aan het mailprogramma op de gsm of tablet, dus de emailapp?
in dat geval zou ik de accountinstellingen van die mailapp eens controleren of opnieuw instellen.
wat ook nog kan zijn is dat als mail wel van het ene programma binnenkomt (gmail) en niet (meer) bij het andere, dat in uw mailprogramma niet (meer) is ingesteld dat mails (een bepaalde tijd) bij de provider bewaard moeten worden. ik begrijp dan bij upc mail.

dank u voor uw later of juist vroege reactie op deze zondag. u heeft helemaal begrepen wat ik bedoelde. nadat mijn mail toch via gmailpostadres binnenkomt zou het gesynchroniseerd moeten worden met het e mailaccount, of eigenlijk net omgekeerd, binnen via email om daarna naar gmail te gaan. dat gebeurt niet meer, sterker nog ik krijg voortdurend meldingen dat er een serverfout is, verwijzing naar een google site met een code erbij of een vraag om mijn wachtwoord opnieuw in te vullen. het lijkt of beiden een eigen wachtwoord hebben, want met mijn nieuwste wachtwoord kan ik wel mail in gmail krijgen maar niet meer in email wanneer dat wordt gevraagd en ik het wachtwoord intik. er is ook al een paar dagen lang geen synchronisatie geweest van email en gmail. moet ik er van uitgaan dat mijn email is gehackt, zoals akkerdistel zegt, dan moet ik een poging wagen deze weer synchroon met gmail te laten lopen. ik heb zelfs al een 4-tal bladzijden uitgeprint om;" e-mail 'gehackt'? met 10 stappen los je het op" uit te voeren. mijn geheugen houdt 10 stappen zo niet meer bij. ik wacht niet op al dat gedoe, dus als klopt wat u denkt kan het zich bijna als vanzelf oplossen?