Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bex - 19-04-2015 19:43:00
Auto & Vervoer

Criminele anwb terror

Misschien ligt het er ook aan waar je woont.

toen mijn ouders 13 jaar geleden met pech kwamen in het noorden van het land hadden ze binnen een uur een vervangende auto en dat terwijl het al avond was, ze moesten toen nog terug rijden naar rotterdam.

ik heb mijn rijbewijs pas sinds ik in de omgeving van rotterdam woon.

nou had ik ook met mijn astra al een paar keer stil gestaan om het zelfde euvel steeds.
waar de anwb steeds zei de brandstofpomp is stuk, gek genoeg hebben ze nooit een poging gewaagt deze te vervagen maar sleepten ze me gelijk naar huis of de garage.
helaas bleek het een nog duurdere grap te zijn de computer bleek stuk te zijn.
maar goed hier dus nooit problemen gehad over het weer naar huis brengen.

de brandstofpomp was vervangen door mijn eigen garage en de auto had nog het zelfde probleem dus de oude is weer terug geplaatst dus had er geen extra onkosten mee gelukkig.

waarom het nu ineens anders moet gaan snap ik eigenlijk dan ook niet en zou denk ik ook zo verbaast staan als mij dit ineens zo zou overkomen omdat ik het anders gewend ben.

en vind ook dat je toch altijd zelf nog de beslissing moet kunnen nemen of je een auto nog waard vind om nog te laten repareren.
een ander kan niet in je beurs kijken en je weet ook niet in wat voor een situatie iemand zit.