Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 19-04-2015 21:25:34
Computers & Telefonie

Ik ben firefox kwijt nu; my start search hoe kom ik van deze rotzooi af?

Ik zou het niet doen als ik de ts was, van de regen in de drup, en als je zo de commentaren leest in je eerste link helpt het soms niet goed.

maar ik denk dat de tooltjes die edrick3 al aangaf voldoende zijn, daar is dit al veel vaker mee opgelost.

niet zo maar klikken bij het installeren van programma's is een betere optie, maar dat moet men eerst leren onderkennen.
om dat te bevorderen is er weer een programma die het installeren van programma's in de gaten houdt en ze er van weerhoudt op bepaalde rotzooi te installeren.
quote:

versie 0.3.4 van unchecky is verschenen. er zijn een hoop leuke en goede programma's op internet te vinden die gratis aangeboden worden. omdat de ontwikkelaars ook moeten eten, worden zij vaak betaald om hun programma's te bundelen met software van derden, om een toolbar mee te leveren of om de startpagina en zoekmachine in de webbrowser aan te passen. unchecky draait als een service op de achtergrond, herkent vele installatieprocessen en past de instellingen zo aan dat deze extra ongewenste zaken niet geïnstalleerd worden. zet je ze per ongeluk toch aan, dan wordt er een extra waarschuwing (klik->)http://unchecky.com/press#videos"> getoond. in deze release zijn enkele vertalingen bijgewerkt en is er een foutje weggewerkt.


klik-> http://tweakers.net/downloads/33842/unchecky-034.html">unchecky 0.3.4