Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 20-04-2015 10:14:38
Geldzaken & Recht

Een uitdaging voor een vakman / specialist.

U zult hier op het forum weinig advocaten/juristen vinden en als ze er zijn dan gaan ze niet voor niets werken. iedereen wil wel een gratis jurist/advocaat. het lokkertje dat het een uitdaging zal zijn zal niet werken, ook juristen/advocaten willen brood op de plank. mocht uw situatie zo zijn dat u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand, dan hoeft u met uw schamele inkomen alleen een eigen bijdrage te betalen. doet u dat via het juridisch loket (maak een telefonische afspraak), dan krijgt u ook nog korting op uw eigen bijdrage.

de gemeente moet helpen met schuldhulpverlening en is wettelijk verplicht binnen 4 weken en als er echte nood is er zelfs een maximale wachttijd van 3 dagen.
klik http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/schulden/verbeteren-schuldhulpverlening">hier

je hebt ook particuliere bewindvoerders die de zaak graag van u overnemen. doe dat niet! het gros is onbekwaam en rekent ook nog een pittige vergoeding die in uw afbetalingsregelingen wordt verwerkt. veel schuldenaren hebben niet door dat behalve schulden afbetalen er ook nog een deel van het geld naar de bewindvoerder gaat. en als ze er niets van bakken, kom je met grote moeite van ze af.