Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 20-04-2015 12:00:58
Elektronica & TV

Hoe krijg ik een nieuw apparaat van nespresso

[quote=zoekster schreef op maandag 20 apr 2015, 11:15]
dat bedoel ik. iedereen aapt elkaar maar zo'n beetje na.
dat weet je helemaal niet. dat is wat jij denkt, maar jij komt evenmin met bewijs als ik. wie weet is er wel een goede gegronde reden voor die 3x. en aangezien dit de standaard is lijkt me dat aannemelijker.

maakt allemaal niet uit. er wordt al jaren vrijwel overal de basislijn van 3x aangehouden. met nuances richting reparatieduur en overlast. en hier zal de ts het mee moeten doen, of bewijzen dat de overlast dusdanig groot is dat dit anders moet.

je kan hoog of laag springen maar dit is de realiteit.

als je dit laatste wil doen, zou ik weer met het apparaat naar de dixons gaan en daar vriendelijk uitleggen dat je niet zonder koffie kan en gewoon een nieuwe wil. als je meteen al vuurspuwend binnenkomt heeft de verkoper waarschijnlijk ook geen zin meer om iets extra's voor je te regelen en zal hij teruggrijpen naar de 3x reparatie.

vuurspuwen kan altijd later nog.