Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robroe - 20-04-2015 17:53:57
Auto & Vervoer

Reparatie accu elektrische fiets

Ik begrijp je frustratie en zeker voor een fiets van meer dan 3700 euro is dat erg vervelend. ik heb momenteel ook een bulls greenmover e45 en heb ook twijfels m.b.t. services van bulls. toen ik hem net had gingen veel spaken stuk...productie fout! het heeft maanden geduurd voordat de vervangende spaken binnen kwamen. gelukkig heeft mijn fietsenmaker de spaken vervangen door eigen op maat gemaakte variant(36x). een slechte zaak van de fabrikant. een fiets van meer dan 3700 euro mag je toch meer services verwachten.
bij 6000 km waren mijn traplagers versleten en nu bij 11000km mijn cassettenaaf(garantie ? en hoelang gaat het duren...ben benieuwd!). dus ja kwaliteit? afhankelijk natuurlijk of je deze bulls als een gewone fiets beschouwd of een vervoermiddel voor meer kilometers zoals bij mij woon-werk afstanden van maar liefs meer dan 60 km per dag.