Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 21-04-2015 11:39:15
Vakantie & Reizen

Hema lekker weg-bon verlopen en te verlengen voor 40%!

Of werk je bij de hema? ja, alle beantwoorders en sters hier werken ook bij de hema. ook de belastingdienst snapt het niet meer. we werken ook allemaal bij de andere bedrijven waar klachten over zijn, niet te vergeten de enegie verkopers.

het moge tegenwoordig bekend zijn dat dit soort kadokaarten één jaar geldig zijn en er staat op dat je de geldigheid kan controleren op een www adres. dus de consuwijzer link hoeft u mij niet voor te houden.

het positieve wat ik nu eens hardgrondig met u eens ben is: "familie/vrienden/kennissen zullen we inlichten ons niet meer van bonnen te voorzien, van welke firma dan ook". vraag gewoon van die dingen die ze euro's noemen, overal besteedbaar, zijn lang geldig en je krijgt zelfs wisselgeld.

o ja, of ik altijd zo reageer? dit (in mijn visie) luxe probleem van het fenomeen kadobon is een welkome inkomstenbron voor veel bedrijven. en ze hoeven bij de verkoop zelfs 0,00 btw af te dragen ........... en dat levert ze op jaar basis miljoenen op............