Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 21-04-2015 16:13:32
Auto & Vervoer

Hulpverlening

Het is voor ons onmogelijk om u hier vanaf de kassasite te helpen. u kunt het beste contact opnemen met het juridisch loket.
helaas is dat inmiddels behoorlijk aan de prijs 25 ct/per minuut. (zo gaat dat met de bezuinigingen :-(

vestigingen in de volgende steden kunt u tot 11 mei nog gewoon binnen lopen:
amsterdam, arnhem, breda, den haag, eindhoven, enschede, groningen, heerlen, rotterdam, utrecht.

bij deze vestigingen alleen op telefonische afspraak.
lkmaar, almelo, almere, amersfoort, assen, den bosch, dordrecht, emmen, haarlem, leeuwarden, leiden, lelystad, maastricht, middelburg, nijmegen, roermond, tilburg, zaandam, zutphen, zwolle.

neem alle papieren die met uw situatie te maken hebben mee. denk aan afschriften, vorderingen, brieven van deurwaarders, alles wat u maar kunt bedenken.

wat schuldhulp betreft, bent u al bij uw gemeente geweest? ik snap nl niet waarom u denkt dat u geen eten krijgt, al is het maar van de voedselbank en u houdt altijd het recht op de beslagvrije voet. maar goed, uw verhaal is nogal kort, u kunt het beter uitleggen aan iemand die u ook daadwerkelijk kan helpen.