Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-04-2015 20:23:47
Computers & Telefonie

Filmspeler.nl onbetrouwbaar

Bij deze een update van mijn situatie.

voor het einde van vorige week heb ik een nieuwe filmspeler ontvangen en hij werkt ook nog eens goed. ik heb getwijfeld of ik hier een update zou plaatsen, omdat ik ondanks dit feit toch zeer ontevreden bleef over het gebrek aan contact.

ik werk zelf veel met klantcontact en daardoor had ik heel veel moeite met de stelling die jack innam richting zijn klanten. op mij komt het over als dat hij klanten niet waardeert. ondertussen wel contact gehad met jack en ik moet zeggen dat dit beeld wel gewijzigd is.

dit forum heeft een zeer negatieve titel, maar ik vind wel dat jack moeite doet om de titel teniet te doen. zichtbaarheid en heldere communicatie zijn belangrijke zaken waarin hij hier stappen in zet.

@jack: ik hoop dat dit forum snel stil komt te staan, maar dat heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand. succes!