Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 22-04-2015 14:32:06
Computers & Telefonie

Vodafone rekening in het buitenland

[quote=respondent schreef op woensdag 22 apr 2015, 13:25]ik heb ook problemen met blox, maar dan die op sommige zenders van mijn tv na de fusie tussen ziggo en upc :d


niet ter zake doende.

@vraagsteller, de nederlandse antillen waar curaƧao ook onder valt zijn uitgesloten van een blox voor het buitenland. u kunt in de winkel wel een buitenland blox aanvragen maar als u er niet bij verteld naar welk land u gaat reizen krijgt u geen goed advies. wat ook nog grappig is dat u de blox per dag moet activeren om te kunnen gebruiken want na 24 uur is het einde oefening. voorts vergeet u de data roaming uit te zetten dus alle beschikbare netwerken in dat land gaan kosten berekenen die op uw bordje komen. in uw openingsbericht lees ik wel dat u zich iets kon herinneren van een paar jaar terug (dus u wist wel dat het fout kon gaan) en nu het u zelf overkomt speelt u de vermoorde onschuld. heel triest maar ik vrees dat u geen voordeel van de twijfel gaat krijgen want de fout is aan u zelf te wijten.