Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 22-04-2015 16:48:28
Garantie & Verzekeringen

Kapotte kroon

Hoi waterkat3,

of je in spanje zit of in nederland, het is op dit moment de mores dat slechts de goedkoopste mogelijkheid in aanmerking komt voor vergoeding.bovendien heeft de aanvullende verzekering 'tandheelkunde' kleine lettertjes. wat kom je tegen op de site van jouw verzekeraar over wat wel en niet vergoed wordt?

was de kies voorzien van een ouderwetse gouden kroon, dan is dat vast niet wat er verzekerd is, maar een (nood)kroon van composiet (kunststof) zou betaalbaar moeten zijn. ik heb hier in nederland een forse opbouw (5 vlaks vulling) laten zetten i.p.v. een gebroken gouden en dat kostte me mij mijn tandarts 'slechts' 90 euro excl. verdoving en andere kleine ingrepen.

oude kronen slijten, laten wel eens los of gaan kapot, als de oude kapotte kroon minder dan 5 jaar op de kies zat, heb je een veel leuker punt, ga voor garantie bij de tandarts (in nederland?) je gram halen. mijn kronen gaan zeker 10 jaar mee!

ui oogpunt van hygiëne zou ik wel zorgen voor een bedekking van de nu open liggende kies, straks heb je ook nog een wortelpunt ontsteking ...

succes,
erky