Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-04-2015 16:54:08
Huishouden & Energie

Geluidhinder cv-ketel

Ruvada schreef op woensdag 22 apr 2015, 16:34: hänschen klein schreef op woensdag 22 apr 2015, 15:51: ik denk, dat u met uw installateur naar een andere trillingsvrije ophanging moet zoeken.

die installateur is een woningbouwcorporatie en die wil natuurlijk geen precedent scheppen. het is veel gemakkelijker om te zeggen, dat ik de enige ben die er last van heeft.

sorry, maar wordt er dus geen monteur voor een onderzoek naar u gestuurd? en hebben andere bewoners hier inderdaad ook last van? juist een reden tot gemeenschappelijk protest! inmiddels zie ik op fora, dat er tal van oorzaken kunnen. verstopping tot en met verkeerde aansluitingen van de lucht- aan en afvoer. dus ook de veiligheid kan in het geding komen........