Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 22-04-2015 20:38:39
Huishouden & Energie

Overname ketel contract energiewacht

Beste stefan86zwolle,

begrijp dat u (ondanks dat het achteraf misschien niet verstandig was) akkoord bent gegaan met de overname van het huurcontract voor de ketel omdat u de woning wilde kopen.
heeft u onder de overname van het huurcontract ook uw handtekening geplaatst ?

als ik uw vraag lees kan ik alleen maar zeggen dat ik gelukkig energiewacht niet ken.
een contract van 12,5 jaar wat, zoals u ook al aangeeft, in totaal 12,5 * 12 * 42,26 = € 6339,- kost is te gek voor woorden naar mijn idee. de kosten van het daadwerkelijke onderhoud kan ik niet inschatten maar u wilt wel van dit contract af verwacht ik.

normaliter is de bedenktijd voor het contract van de ketel al lang verlopen, tenzij u zelf nog ruimte ziet in de volgende https://www.consuwijzer.nl/thema/verkoop-buiten-verkoopruimte">informatie (is aan de mensen waarvan u het huurcontract heeft overgenomen wel netjes de bedenktermijn vermeld door energiewacht ?)
mocht u geen handtekening onder de overname van het huurcontract gezet hebben dan bied dat wellicht ook nog een mogelijkheid om van het contract af te komen.