Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 22-04-2015 21:02:19
Elektronica & TV

Tv via wifi hapert

[quote=ron530 schreef op woensdag 22 apr 2015, 14:03]de tv middels een cat 5 utp kabel aan de eerste poort van de router hangen is de beste oplossing. wifi is handig voor mobiele apparaten maar de snelheid is meestal beperkt.

ik gebruik een apple tv en google chromecast beide via wifi en heb nooit problemen, ook niet met hd content. ik gebruik een "gewoon" ubee modem/wifi ap van upc/ziggo (afstand tussen modem en tv kastjes is ca. 15 meter met muren er tussen). met een samsung tv moet het dan ook kunnen.

voor ts: misschien kan je eens een apple tv of chromecast van iemand lenen en kijken of het dan wel werkt. als dat goed gaat ligt het aan de tv, werkt het dan ook niet dan ligt het aan de wifi verbinding.