Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 23-04-2015 16:10:46
Computers & Telefonie

Pop-ups en yournaal bestanden

[quote=edrick3 schreef op donderdag 23 apr 2015, 15:34]en anders kun jehttp://www.microsoft.com/security/scanner/nl-nl/default.aspx"> deze nog eens proberen; die zou het ook moeten verwijderen volgens https://www.security.nl/posting/419387/virusscanners+microsoft+verwijderen+superfish-adware">dit bericht.

dat kreng moet toch weg te krijgen zijn.... ;-)

@@ edrick, ze blijven terugkomen, de scanners zeggen niks te vinden, zodra ik superfish handmatig hebt verwijderd, en ik start google opnieuw dan staan ze er weer , ze zijn niet gecertificeerd. dus wie of wat ze nouw terugzet ?? komt er zo n janlul met z n fruitvlieg iq aanzeiken dat ik hier lukraak zit te klikken, de eikel ..........superfish is een bekend ingebouwd probleem maar dat snapt dat asholetje niet. maar goed ga niet over achterlijken kletsen . jij nog wat gevonden edrick, de lenovo tool vondt niets , de defender niet , 360 sec. niet mbam niet . en toch komt dat dinkie terug .. waar zit de truc, er draaien hier gewoon de standaard proggies, alles is beschermd, en toch ?? en op deze kast is er niks van dat hele lenovo geinstalleerd enkel eerder genoemde intel en asus., maar als t gedonder blijft, ik ga volgende week m n derde ssd schijf er in zetten heb er nu 2 van 500 gig komen er nog 2 bij en dan maar formateren, maar dan komen toch de zelfde programma s terug erop. zoals ik in een eerder forum schreef, alles zit hier potje dicht, site s worden eerst gecontroleerd eer ze open mogen, rommel staat er niet op, virusscan oporde. nog suggestie s edrick :-) zoja mag je maandag mee naar maxima zwaaien ze komt bekant langs m n huis :-)