Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-04-2015 17:36:16
Geldzaken & Recht

Nieuwe tas geeft af op kleding

Ik zou niet weten waarom je geen vergoeding zou kunnen krijgen. dit wordt gezien als een onveilig product.

wat zijn onveilige producten?

hebt u uw product normaal of volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt? en bent u door uw product gewond geraakt of heeft uw product andere producten beschadigd? dan noemen we zo'n product een onveilig product.

klik https://www.consuwijzer.nl/thema/onveilige-producten">hier voor de gehele uitleg.

en https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/aankoop/voorbeeldbrief-onveilig-product-schade-verhalen-bij-verkoper">hier voor de voorbeeldbrief.

u moet bij de verkoper zijn en daar de schade zien te verhalen, ook kunt u uw geld terugvragen van de verkoper voor de tas, omdat deze tas niet normaal is te gebruiken en een vervanger waarschijnlijk hetzelfde euvel vertoont.

(dit alles geldt niet als er bij de tas een waarschuwing zat voor eventueel afgeven op andere kledingstukken zoals soms bij spijkerbroeken)