Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
coco1954 - 23-04-2015 18:37:35
Computers & Telefonie

Geschil verzekeraar

[quote=coco1954 schreef op donderdag 23 apr 2015, 12:04]ik heb een schade veroorzaakt bij de smartphone van mijn schoonzoon. nu gelooft mijn verzekering me niet, nog nooit ergens gebruikt van gemaakt wat dat betreft, en beschuldigen ze me van fraude. ik kan het tegendeel helaas niet bewijzen.
groetjes
marianne duykers

de smartphone was van mijn schoonzoon die bij ons op bezoek was, ik heb hem opgegeven bij de wa verkering van mij.
wij hebben het tijdstip van het gebeuren verkeerd ingevuld en de reparateur heeft eerst gezegd dat er een glas water over heen was gevallen maar daarna gezegd dat ik hem ( zoals het was) in de gootsteen heb laten vallen. de telefoon was niet helemaal kapot, maar sommige functies vielen zomaar uit. ik begrijp wel dat de verzekeraar dit een vreemd verhaal vindt en na al dat gedoe heb ik de claim ingetrokken maar ze blijven vervelend doen, willen de kosten van het onderzoek op mij verhalen maar een bewijs heb ik nooit gezien dat ik zgn, fraude pleeg, maar ze vinden het niet aannemelijk........dit is het vervelende eraan