Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

07
071anja - 23-04-2015 19:18:03
Computers & Telefonie

Vodafone zeer onbeschoft/onredelijk

Ik heb het terug gehaald, zodat zij dan een herinnering konden zenden en hier dan wel de btw op konden vermelden. je hebt als klant toch recht op een herinnering!!!
ik heb plichten, maar dat heeft vodafone toch ook naar zijn klanten. als zij dit verzaken waarom kan ik dan niet gewoon van dat abonnement af. snap het wel ze denken alleen maar aan geld en als ze daarvoor onbeschoft moeten zijn en niet reageren dan doen ze dat. ze snappen alleen niet dat op de lange termijn ze dit dus geld gaat kosten. ze zijn al zoveel kanten kwijt en mij straks ook( met 4 toestellen) tel uit je winst. heb zelfs al vrienden, zover gekregen om ook wanneer het mogelijk is op te stappen bij vodafone. zal mensen blijven waarschuwen voor vodafone.