Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

07
071anja - 23-04-2015 22:24:17
Computers & Telefonie

Vodafone zeer onbeschoft/onredelijk

Ik heb al ca. 20 jaar 2 abonnementen lopen bij voafone. dit is in die tijd prive afgesloten, omdat wij op een gegeven moment een bedrijfje zijn gestart en veel moesten bellen heeft de boekhouder gezegd dat we de btw konden aftrekken en dat hebben we dus ook al die jaren gedaan. dus ja ik kan de btw aftrekken. aangezien er ook kosten op de factuur staan voor buiten de bundel wil ik graag weten welke kosten, maar ook dit is niet meer zichtbaar. inmiddels heb ik de email die verkeerd gestuurd was nu binnen gekregen op het juiste email adres en deze is als volgt:bij de facturatie van onze particuliere klanten heeft vodafone ervoor gekozen voor een overzichtelijkere wijze van facturen te kiezen. het btw percentage is niet aangepast,? dit is nog altijd 21%.
wanneer u als klant zijnde toch liever een specificatie ontvangt met daarbij de btw weergave,? dan is dat ook mogelijk.
het enige dat u hoeft te doen is formulier digitaal invullen en dan maken wij dit voor u in orde. dit kunt u doen via de volgende link:

https:/?/?www.vodafone.nl/?zakelijk/?support/?contact/?btw-?specificatie/?

met vriendelijke groet,?
m. castermans
klantenservice vodafone

deze mail is nav mijn klacht over de facturen van febr. en maart. als je deze mail leest zou je denken dat je dus facturen met btw over de maanden febr. en mrt. zou moeten kunnen krijgen. helaas blijkt dit dus niet zo te zijn. het antwoord dat zij dus geven is vals en misleidend. ik zeg ga vooral zo door vodafone mijn dossier wordt op deze manier alleen maar dikker. ze moeten na al deze stomme fouten waar ze niks aan gedaan hebben gewoon mijn contact ontbinden.