Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
beertje17 - 23-04-2015 23:07:52
Geldzaken & Recht

Nieuwe tas geeft af op kleding

Bedankt voor jullie reacties.

ik heb het foutief beschreven; de kosten zijn voor het chemisch reinigen van het leder (dacht dat di ook stomen was/is? heb er eerlijk gezegd geen verstand van, ben ermee naar de stomerij geweest).

vwb bewijsmateriaal: de winkelier heeft de foto's van het jasje van mij ontvangen. ik heb daar als reactie op gehad dat het kan afgeven door wrijving van op leder. hierna naar de stomerij,etc geweest en heb een bericht gestuurd wat dit (het chemisch reinigen) gaat kosten. hier dus niets op gehoord van hem.

de tas is van stof en de hengsels van namaak-leder.

vwb de reactie over de spijkerbroek: hiervan is bekend dat deze afgeven en voor zover ik weet hangt er altijd een kaartje aan dat de broek apart gewassen moet worden, af kan geven,etc.

ik wacht nog even af of kik nog een reactie ontvang; zo niet dan ga ik de brief schrijven volgens de link van "zoekster".